25 فروردین 1394 - 11:33
شناسه خبر: 2526
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
مدیر صنایع غذایی وزارت صنعت خبر داد
تدوین نقشه راه توسعه زیر ساختهای حلال ملی
مدیر کل دفتر صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی وزارت صنعت از تدوین نقشه راه توسعه زیر ساختهای حلال ملی خبر داد و گفت: این نقشه راه در سه حوزه تقسیم بندی شده است.
به گزارش پایگاه خبری کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران، به نقل از شاتا، صادقی نیارکی اظهار داشت: نقشه راه توسعه زیرساختهای حلال ملی در سه حوزه زیر ساختهای کیفی حلال، ایجاد زیر ساختهای علمی حلال ملی و بررسی زیر ساختهای تجاری و اقتصادی حلال تقسیم بندی شده است.
وی افزود : هدف ما دستیابی به جایگاه ارزنده فرآوردههای حلال ایرانی در بازار جهانی است و سعی کردیم آنچه که مرتبط با حلال است را در این نقشه لحاظ کرده و جامع نگر باشد.
وی اضافه کرد: امیدواریم تا پایان اردیبهشت ماه، نسخه نهایی با همکاری همه ذینفعان و با مسئولیت اتاق بازرگانی ایران نهایی شود و گزارش اقدامها به همراه پیش نویس نهایی به وزیر صنعت و سایر مسئولان ارائه و پس از اخذ نظرات در صورت موافقت، شورایی به منظور پیگیری این سند تشکیل شود.
آیت الله عالمی، نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی نیز بر اهمیت فقهی حلال تاکید کرد و گفت: نگاه به غذای حلال باید نگاهی جامع باشد که همه مذاهب را در بر گیرد.
وی افزود : باید نگاه توحیدی به مقوله غذا داشت و در اینجا حلالیت و طیب بودن مواد خوراکی مد نظر است.
آیت الله عالمی با اشاره به آیات 114 تا 116 سوره مبارکه نحل، اظهار کرد : فقه شیعه مطابق طبیعت سالم بشری است که مذاهب دیگر نیز آن را می پذیرند و بنابراین اگر این فقه محور کار باشد، سایر فرق اسلامی، آنرا حرام نمی دانند.
در ادامه سایر اعضا حاضر در جلسه به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات کارشناسی خود پیرامون پیش نویس اولیه تهیه شده توسط دفتر صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی پرداختند.
دومین جلسه کارگروه حلال با حضور نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی و نمایندگان اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی ایران، سازمان ملی استاندارد، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران، موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی و کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی ایران در محل معاونت امور صنایع برگزار شد.
منبع: فارس