25 فروردین 1394 - 11:33 شناسه خبر: 2526 نسخه چاپی

مدیر صنایع غذایی وزارت صنعت خبر داد

تدوین نقشه راه توسعه زیر ساخت‌های حلال ملی

تدوین نقشه راه توسعه زیر ساخت‌های حلال ملی مدیر صنایع غذایی وزارت صنعت خبر داد
مدیر کل دفتر صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی وزارت صنعت از تدوین نقشه راه توسعه زیر ساخت‌های حلال ملی خبر داد و گفت: این نقشه راه در سه حوزه تقسیم ...

مدیر کل دفتر صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی وزارت صنعت از تدوین نقشه راه توسعه زیر ساخت‌های حلال ملی خبر داد و گفت: این نقشه راه در سه حوزه تقسیم بندی شده است.

به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران، به نقل از شاتا، صادقی نیارکی اظهار داشت: نقشه راه توسعه زیرساخت‌های حلال ملی در سه حوزه زیر ساخت‌های کیفی حلال، ایجاد زیر ساخت‌های علمی حلال ملی و بررسی زیر ساخت‌های تجاری و اقتصادی حلال تقسیم بندی شده است.

وی افزود : هدف ما دستیابی به جایگاه ارزنده فرآورده‌های حلال ایرانی در بازار جهانی است و سعی کردیم آنچه که مرتبط با حلال است را در این نقشه لحاظ کرده و جامع نگر باشد.
وی اضافه کرد: امیدواریم تا پایان اردیبهشت ماه، نسخه نهایی با همکاری همه ذی‌نفعان و با مسئولیت اتاق بازرگانی ایران نهایی شود و گزارش اقدامها به همراه پیش نویس نهایی به وزیر صنعت و سایر مسئولان ارائه و پس از اخذ نظرات در صورت موافقت، شورایی به منظور پیگیری این سند تشکیل شود.

آیت الله عالمی، نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی نیز بر اهمیت فقهی حلال تاکید کرد و گفت: نگاه به غذای حلال باید نگاهی جامع باشد که همه مذاهب را در بر گیرد.
 وی افزود : باید نگاه توحیدی به مقوله غذا داشت و در اینجا حلالیت و طیب بودن مواد خوراکی مد نظر است.

آیت الله عالمی با اشاره به آیات 114 تا 116 سوره مبارکه نحل، اظهار کرد : فقه شیعه مطابق طبیعت سالم بشری است که مذاهب دیگر نیز آن را می پذیرند و بنابراین اگر این فقه محور کار باشد، سایر فرق اسلامی، آنرا حرام نمی دانند.

در ادامه سایر اعضا حاضر در جلسه به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات کارشناسی خود پیرامون پیش نویس اولیه تهیه شده توسط دفتر صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی پرداختند.
دومین جلسه کارگروه حلال با حضور نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی و نمایندگان اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی ایران، سازمان ملی استاندارد، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران، موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی و کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران در محل معاونت امور صنایع برگزار شد.

 

منبع: فارس